השיחה האחרונה של בלאק פריידי!

ימים
שעות
דקות

השיחה האחרונה של בלאק פריידי!

ימים
שעות
דקות

מדיניות הפרטיות

כדי לעיין בשינויים מהותיים ותאריכי כניסתם לגלול לתחתית העמוד.

Andromo ("Andromo") מחזיקה ומתפעלת את עסק האתר andromo.com זה. כל ההפניות ל"אנחנו", "אנחנו", "אפליקציות", "אתר" זה או "אתר" זה יתפרשו כמשמעותן של אנדרומו. אנו מבינים שהמבקרים מודאגים מפרטיות המידע. להלן מתאר את מדיניות הפרטיות שלנו לגבי מידע, לרבות מידע אישי, שאנו אוספים דרך אתר זה ואפליקציות שנוצרו. על ידי שימוש באתר זה אתה מקבל את הנהלים המתוארים במדיניות פרטיות זו.

כיצד אנו משנים את מדיניות הפרטיות הזו

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות את מדיניות הפרטיות הזו בכל עת, וללא הודעה מוקדמת, על ידי פרסום מדיניות פרטיות מתוקנת הנגישה תמיד על ידי לחיצה על הקישור "מדיניות פרטיות" בדף הבית של אתר זה. המשך השימוש שלך באתר זה מעיד על הסכמתך למדיניות הפרטיות המתוקנת. עליך לבדוק את מדיניות הפרטיות מעת לעת לשינויים.

סוגי המידע שאנו אוספים

מידע אישי. אנו אוספים מידע אישי שאתה מספק לנו ושעשוי לשמש לזיהויך ("מידע אישי"). המידע האישי שאנו אוספים עשוי להשתנות עם כל מטרה נפרדת שלשמה אתה מספק אותו, והוא עשוי לכלול אחת או יותר מהקטגוריות הבאות: שם, כתובת פיזית, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון ופרטי כרטיס אשראי כולל מספר כרטיס אשראי, תאריך תפוגה וכתובת לחיוב.

מידע לא אישי. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לאסוף מידע אנונימי כגון סוג הדפדפן, כתובת האתר של האתר הקודם בו ביקרת, מערכת ההפעלה של המחשב וכתובת פרוטוקול האינטרנט (IP), דומיין אינטרנט ושם מארח, ספק שירותי האינטרנט שלך, נתוני הקליקים שלך, וכן התאריכים והשעות שבהם אתה רשאי לגשת לאתר זה ולעמודים ספציפיים ("מידע לא אישי"). מידע לא אישי הוא אנונימי בעצם כשהוא נאסף; עם זאת, ייתכן שמידע לא אישי עשוי לשמש כדי לזהות אותך.

איך ומתי אנו אוספים מידע

מידע אישי. אנו אוספים מידע אישי בזמן שאתה מספק לנו אותו. אנו אוספים מידע אישי באמצעות טפסי הרשמה וכחלק מההרשמה שלך לחשבון, מוצר או שירות מאתר זה. המידע האישי שאנו אוספים עשוי להשתנות עם כל הרשמה או רישום, והוא עשוי לכלול אחת או יותר מהקטגוריות הבאות: שם, כתובת פיזית, כתובת דוא"ל, מספר טלפון ופרטי כרטיס אשראי כולל מספר כרטיס אשראי, תפוגה תאריך וכתובת לחיוב.

התקשורת שלך איתנו. אנו אוספים מידע אישי שאנו מקבלים ממך בזמן שאתה מתקשר איתנו.

מידע פסיבי ואנליטי. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לפקח על השימוש באתר זה ובאפליקציות שנוצרו באמצעותו. כאשר משתמשים מנווטים באתר זה ויצרו אפליקציות, מידע לא אישי עשוי להיאסף באופן פסיבי (כלומר, נאסף מבלי שאתה מספק את המידע באופן פעיל) באמצעות טכנולוגיות ניתוח ודיווח שונות, כגון עוגיות ומשואות אינטרנט.

כיצד אנו משתמשים במידע שלך

אנו משתמשים במידע האישי שלך לצורך ביצוע השירותים או העסקה שבגינם הם ניתנו, הדיווח הפרטי והפנימי שלנו עבור אתר זה והערכות אבטחה עבור אתר זה.

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לעשות שימוש מלא במידע לא אישי. לדוגמה, אנו עשויים להשתמש במידע לא אישי כדי לספק שירות טוב יותר למבקרים באתר, להתאים אישית את האתר על סמך העדפותיך, לאסוף ולנתח סטטיסטיקות ומגמות לגבי השימוש באתר זה, ובדרך אחרת לנהל ולשפר אתר זה לשימושך.

כיצד אנו חושפים את המידע שלך

מדיניות גילוי כללית. המדיניות הכללית שלנו היא שלא נשתף, נמכור או נשכיר את המידע האישי שלך לאחרים. החריגים היחידים למדיניות כללית זו: (i) מתוארים בתתי הסעיפים שלהלן, ו-(ii) אם אתה מאשר במפורש דרך האתר שלנו. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לחשוף מידע לא אישי ללא הגבלה.

גילוי לגופים קשורים. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לספק את המידע האישי שלך לכל ישות קשורה שיש לנו, לרבות חברות הבת שלנו.

חשיפה לספקי שירות ושותפים מקוונים לתפעול האתר. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לחשוף את המידע האישי שלך לספקי השירותים המהימנים שלנו המסייעים לנו בתפעול ובתחזוקה של אתר זה. לדוגמה, אנו עשויים להשתמש בצדדים שלישיים כדי לעבד תשלומים, לארח את השרתים שלנו, לספק אבטחה ולספק שירותי ייצור, מימוש, אופטימיזציה, ניתוח ודיווח. אנו ננקוט מאמצים סבירים מבחינה מסחרית כדי לגרום לצדדים שלישיים אלה להסכים להחזיק את המידע שלך בסודיות או לחשוף מידע רק לצדדים שלישיים שאנו מאמינים בתום לב שהם מהימנים לגבי סודיות המידע שלך.

חשיפה ליורשים. אם נרכש על ידי גורם צד שלישי או נמזג עם גורם צד שלישי, או אם אנו מוכרים עסק זה או תחום עסק מאתר זה, אנו שומרים לעצמנו את הזכות להעביר מידע כזה כחלק ממיזוג, רכישה, מכירה או שינוי אחר. של שליטה. במקרה הבלתי סביר של פשיטת רגל, חדלות פירעון, ארגון מחדש, כינוס נכסים או הקצאה לטובת הנושים, או יישום חוקים או עקרונות שוויון המשפיעים על זכויות הנושים בדרך כלל, אנו שומרים לעצמנו את הזכות להעביר מידע כזה כדי להגן על זכויותינו או כפי נדרש על פי חוק.

אירוע גילוי להליך משפטי ואכיפה. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לחשוף את המידע האישי שלך אם אנו מאמינים בתום לב שגישה, שימוש, שימור או חשיפה של מידע כזה נחוצים באופן סביר (i) כדי לספק כל חוק, תקנה, הליך משפטי או בקשה ממשלתית הניתנת לאכיפה (כגון לדוגמה, כדי לציית להזמנה לדין או לצו בית משפט), או (ii) לחקור או לאכוף הפרות של זכויותינו או האבטחה של אתר זה.

מידע ספציפי על קובצי Cookie ומשואות אינטרנט

קובצי Cookie של צד שלישי לניתוח ודיווח אינטרנט. אנו שומרים לעצמנו את הזכות להשתמש בשירותי ניתוח אינטרנט הניתנים על ידי צדדים שלישיים. שירותים אלה משתמשים בעוגיות של צד שלישי (עוגיות שהועברו על ידי אחרים, לא על ידינו) כדי לאסוף מידע לא אישי לגבי השימוש שלך באתר זה. שירותי ניתוח אינטרנט אלו עשויים גם להעביר מידע זה לצדדים שלישיים כאשר הדבר נדרש על פי חוק, או כאשר צדדים שלישיים כאלה מעבדים את המידע מטעם השירות.

קובצי Cookie של צד שלישי להצגת מודעות התנהגותיות. אנו שומרים לעצמנו את הזכות להציג את המודעות שלנו ומודעות צד שלישי באתר שלנו הממוקדות לתחומי העניין שלך ("מודעות התנהגותיות של צד שלישי"). מודעות התנהגותיות של צד שלישי מוצגות על ידי שירותי פרסום של צד שלישי המשתמשים בקובצי Cookie של צד שלישי (עוגיות שהועברו על ידי אחרים, לא על ידינו) כדי לאסוף מידע לא אישי על השימוש שלך באתר זה ובאתרים אחרים. מידע זה הוא "נתוני ההתנהגות" שלך. מודעות התנהגותיות של צד שלישי אינן משתמשות במידע האישי שלך. במקום זאת, הם מקשרים את נתוני ההתנהגות שלך באתרים שבהם ביקרת למחשב שלך, כך שסביר יותר שהמודעות שהמחשב שלך רואה באתר זה יהיו רלוונטיות לתחומי העניין שלך. שירותי פרסום אלו עשויים גם להעביר מידע זה לצדדים שלישיים כאשר הדבר נדרש על פי חוק, או כאשר צדדים שלישיים כאמור מעבדים את המידע מטעם השירות. אנו נספק הודעה והזדמנות לבטל את הסכמתך לקבלת מודעות התנהגותיות של צד שלישי.

השתתפות ברשת אדסנס של גוגל. אנו שומרים לעצמנו את הזכות להשתתף ברשת AdSense של Google למטרות הצגת מודעות התנהגותיות של צד שלישי. Google משתמשת בקובץ ה-cookie DART של DoubleClick ברשת AdSense שלה. אתה רשאי לבטל את השימוש בעוגיית DART. למידע על אופן ביטול ההסכמה, עבור אל http://www.google.com/privacy_ads.html .

אבטחת מידע

אנו פועלים לפי תקנים סבירים ומתאימים בתעשייה כדי להגן על המידע והנתונים האישיים שלך. למרבה הצער, לא ניתן להבטיח שידור נתונים דרך האינטרנט או שיטת אחסון נתונים מאובטחת ב-100%. לכן, בעוד אנו שואפים להגן על המידע האישי שלך על ידי עמידה בסטנדרטים המקובלים בתעשייה, איננו יכולים להבטיח או להבטיח את האבטחה המוחלטת של כל מידע שאתה מעביר אלינו או מארכיון באתר זה.

העברה קדימה אל מחוץ לארץ המגורים שלך

כל מידע אישי שאנו עשויים לאסוף באתר זה יאוחסן ויעובד בשרתים שלנו הממוקמים בארצות הברית. על ידי שימוש באתר זה, אם אתה מתגורר מחוץ לארה"ב, אתה מסכים להעברת מידע אישי מחוץ לארץ מגוריך לארה"ב.

עדכון מידע אישי

לפי בקשה, אנו נאפשר לך לבקש או לבצע שינויים או עדכונים במידע האישי שלך למטרות לגיטימיות. אנו מבקשים זיהוי לפני אישור בקשות כאלה. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לדחות כל בקשות שחוזרות על עצמן או שיטתיות באופן בלתי סביר, דורשות זמן או מאמץ בלתי סבירים של הצוות הטכני או המנהלי שלנו, או מערערות את זכויות הפרטיות של אחרים. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לאפשר לך לגשת למידע האישי שלך בכל חשבון שאתה מקים באתר זה למטרות ביצוע שינויים או עדכונים משלך, ובמקרה כזה, הנחיות לביצוע שינויים או עדכונים כאלה יסופקו במידת הצורך.

כיצד למחוק את המידע האישי שלך

כדי למחוק את חשבונך עם כל המידע האישי, אנא היכנס אל https://builder.andromo.com, לחץ על הכפתור הימני העליון ולאחר מכן לחץ על תפריט חשבון, לחץ על "ערוך פרופיל", ולאחר מכן גלול מטה ולחץ על "עוד " ולבסוף לחץ על כפתור "מחק את החשבון שלי".

Or

שלח בקשה ל-support@andromo.com

 

אימייל; ביטול הסכמה

אתר זה מתייחס להודעות דואר אלקטרוני והודעות אלקטרוניות אחרות הנשלחות דרך אתר זה ואינן ניתנות לצפייה על ידי אחרים כסודיות ופרטיות, למעט כנדרש על פי חוק, לרבות ללא הגבלה, חוק הפרטיות של תקשורת אלקטרונית משנת 1986, 18 סעיפי USC 2701-2711 ( ה-"ECPA"). ה-ECPA מתיר את היכולת המוגבלת של אתר זה ליירט ו/או לחשוף הודעות אלקטרוניות, למשל (i) לפי הצורך כדי להפעיל את המערכת שלנו או להגן על זכויותינו או רכושנו, (ii) לפי דרישה משפטית (צווי בית משפט, צווים, זימונים), או (iii) כאשר אנו מקבלים מידע מבלי משים שנראה כי הוא נוגע לביצוע פשע. אתר זה אינו נחשב כ"מדיום תקשורת מאובטח" במסגרת ה-ECPA.

אם תספק לנו את כתובת הדואר האלקטרוני שלך, אתה עשוי לקבל מאיתנו הודעות תקופתיות עם מידע ספציפי לאתר ונדרש לתפקוד תקין של האתר וכן עבור מוצרים או שירותים חדשים או אירועים קרובים. אם אתה מעדיף לא לקבל הודעות דוא"ל תקופתיות, תוכל לבטל את הסכמתך על ידי ביצוע ההוראות בדוא"ל.

קישורים לאתרים אחרים; מודעות מקוונות

אתר זה עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים עימם יש לנו קשר עסקי. קישורים אלה עשויים לכלול פרסומות מקוונות שנראה לנו מתאימות. כל מידע שתמסור בתהליך הרישום או הרכישה יועבר לאתרים אלו. אין לנו אחריות או חבות למדיניות ולנוהלי האתרים הללו. עליך להקפיד לעיין בכל מדיניות הפרטיות המתפרסמת בכל אחד מהאתרים הללו לפני מסירת מידע להם.

מדיניות ילדים מקוונת

אנו מחויבים לשמור על פרטיות מקוונת עבור כל המבקרים באתר האינטרנט שלו, כולל ילדים. אתר זה הוא אתר לקהל הרחב. בהתאם לחוק הגנת הפרטיות המקוונת של ילדים (COPPA), לא נאסוף ביודעין מידע כלשהו מילדים מתחת לגיל 13, או נמכור אותם ביודעין. אם אתה הורה או אפוטרופוס שגילה שילדך מתחת לגיל 13 מסר את המידע האישי שלו או שלה ללא רשותך או הסכמתך, נסיר את המידע מהרשימה הפעילה שלנו, לבקשתך. כדי לבקש את הסרת המידע של ילדך, אנא צור קשר עם האתר שלנו כמפורט להלן תחת "צור קשר", והקפד לכלול בהודעתך את אותו פרטי התחברות שילדך שלח.

צור קשר

אם יש לך שאלות כלשהן בנוגע למדיניות פרטיות זו, אנא צור קשר עם הבעלים והמפעיל של עסק אתר זה בכתובת:

דוא"ל support@andromo.com

השיחה האחרונה.

נותרו 15 קופונים של Black Friday!

המבצע בתוקף עד ה-1 בדצמבר

בעל תחביב

-25%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

BFrHob

או עקוב אחר הקישור

מִקצוֹעָן

-30%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

BFrPro

או עקוב אחר הקישור

אוּלְטרָה

-32%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

BFrUlt

או עקוב אחר הקישור

WooCommerce

-35%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

BFrWoo

או עקוב אחר הקישור

* – אחוז ההנחה מחושב על בסיס הנחת מנוי שנתית של 25% (20% לחובביסט) עם הנחה נוספת על ידי הפלטפורמה שלנו.

מכירות קיץ לוהטות!

המבצע תקף ל-100 חבילות עד אוגוסט 25

בעל תחביב

-25%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

SummHobby

אוּלְטרָה

-32%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

SummUl

מִקצוֹעָן

-30%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

SummPro

* – אחוז ההנחה מחושב על בסיס הנחת מנוי שנתית של 25% (20% לחובביסט) עם הנחה נוספת על ידי פלטפורמה.

קבלו את קידום השנה החדשה!

המבצע תקף עד 01.01.2022!

בעל תחביב

-30%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

NYH2022

מִקצוֹעָן

-35%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

NYP2022

אוּלְטרָה

-40%*

השתמש בקוד ההטבה הזה:

NYU2022

* – אחוז ההנחה מחושב על בסיס הנחת מנוי שנתית של 25% (20% לחובביסט) עם הנחה נוספת על ידי פלטפורמה.