.

Lente afslag!

Gevallestudie: Andromo het my lewe verander

“My toepassings het meer as $5,000 2014 USD per maand verdien. In 2015, 2016 en 10,000 het ek konsekwent tussen $18,000 en $XNUMX USD per maand verdien.

Hierdie Andromo-ontwikkelaar het versoek dat sy storie anoniem gepubliseer word aangesien hy nie geïdentifiseer wil word nie.

Voordat ek Andromo ontdek het, het ek in 'n werk gewerk waarvan ek nie regtig gehou het nie. Ek het as 'n rekenaartegnikus begin en my pad stadigaan opgewerk na IT-bestuur. Soos jare verbygegaan het, Ek het die hele dag moeg geword om probleme op te los so ek het begin om die entrepreneuriese pad te verken.

'n Toevallige geleentheid

Tydens 'n besoek aan die VSA in 2011 het ek opgemerk dat letterlik almal aan hul fone en tablette verslaaf was. Mense op busse, treine en vliegtuie kon net nie ophou om na hul skerms te staar nie. Ek is van die EU en destyds was hierdie "epidemie" nie so wydverspreid hier soos in die VSA nie, so dit was vir my 'n groot skok. Ek het by myself gedink ek moet so gou moontlik apps begin maak.

Ek het in die middel van 2012 met pasgemaakte gekodeerde toepassings begin werk, maar die hele proses was baie tydrowend en duur – kodering, gehaltebeheer, implementering van advertensienetwerke, analise, ens. Ek het 'n ontwikkelaar aangestel vir die werk wat ek nie geweet het om self te doen nie. Maar selfs dan het die vrystelling van 'n toepassing nie outomaties 'n sukses daarvan gemaak nie. So ek het iets nodig gehad om my idees vinniger en goedkoper te toets.

Ontdek Andromo

Aan die einde van 2012 het ek Andromo ontdek. Ek was op soek na aanlyntoepassingsmakers en na evaluering al die grotes, Andromo was 'n duidelike wenner. Die prysskema was die beste in die besigheid – dit was bekostigbaar en alles was ontsluit en beskikbaar in die “PRO-plan”, wat steeds goedkoper was, as die meeste intreeplanne van die mededingers. Nie net dit nie, Andromo se gebruikerskoppelvlak en die beskikbare opsies was ook die beste. En omdat ek met pasgemaakte gekodeerde toepassings gewerk het, het ek die kwaliteit van Andromo-toepassings begin waardeer, wat iets is wat mense wat nie op hul eie toepassings werk nie, selfs kan verstaan. Andromo se kwaliteit is ongeëwenaard.

Noudat ek 'n Andromo PRO-intekening, het die proses om toepassings te maak baie meer vaartbelyn geword. Ek het begin om toepassings in baie kategorieë vry te stel. Ek het ook die Custom HTML-funksie baie gebruik – dit brei die moontlikhede van Andromo-programme geweldig uit – en ná 6 maande het sommige van my toepassings momentum begin kry.

Ek het my werk bedank

In 2013 kon ek my werk bedank en voltyds aan toepassings werk. Teen die einde van 2013, my programme het meer as $5,000 XNUMX USD per maand verdien. In 2014, 2015 en 2016 het ek konsekwent tussen gemaak $10,000 en $18,000 USD per maand. Ek het deur Google opgemerk en hulle het verskeie bestuurders aan my begin toewys, ek het baie gratis promosies op die Google Play-winkel gekry, ek is na eksklusiewe geleenthede genooi, ander maatskappye soos Huawei het my toepassings begin raaksien en hulle het my aanbiedings aangebied, ens. Dit was 'n baie opwindende tyd.

In 2017 het ek nog aan toepassings gewerk, maar ek het ook besef dis tyd om geld te belê, want inflasie vreet altyd die waarde daarvan weg. Terwyl ek na 'n blockchain-verwante TED-praatjie geluister het, het ek baie belanggestel en besluit om geld in die kripto-blou skyfies te belê. Die res is geskiedenis.

Leef die lewe waarvan ek net gedroom het

In die verlede het ek 12 uur per dag gewerk, maar met gereelde pouses, oefening, ens. – jy moet dit gesond hou. Maar deesdae werk ek net 4-5 uur per dag en die res van my tyd word saam met my gesin en aan my stokperdjies spandeer. Ek het ook my fokus na e-handel verskuif, want ek het altyd daarvan gedroom om 'n fisiese produk van my eie te hê.

Sonder Andromo sou dit alles nie moontlik wees nie. Andromo is slegs 'n hulpmiddel, maar sonder hierdie hulpmiddel en die wonderlike span daaragter, sou ek nooit aan toepassings kon werk soos ek gedoen het nie. My dankbaarheid aan hulle is eindeloos.

--------

Hierdie kliënt het versoek dat sy storie anoniem gepubliseer word aangesien hy nie geïdentifiseer wil word nie. As jy nog op die heining is, is dit tyd om van die kantlyn af te klim en aan die werk te gaan. Daar is nog baie geleentheid. Teken in vir 'n PRO-plan.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kommentaar

  1. Andromo het minimum kenmerke. Voeg asseblief meer kenmerke by soos vasvra, kletse, ens. Ons het gedink nadat ons andromo aan 'n ander maatskappy verkoop het, sal andromo met nuwe opwindende kenmerke kom. Maar niks word tot nou toe bygevoeg nie. Ontmoedigd!

[sc name="content_b_300x600"]

INHOUDSOPGAWE

Sosiale media

Onlangse plasings

Op Sleutel

Verwante poste

Versteekte sagteware-ontwikkelingskoste wat u waarskynlik nooit oorweeg het nie

Versteekte sagteware-ontwikkelingskoste wat u waarskynlik nooit oorweeg het nie

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middel” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”donker” text_align=”border_” Geen ”row_border_radius_applies =” BG ”Overlay_Strength =” 0.3 ″ Gradient_Direction = ”Left_To_Right” Shape_Divider_Position = ”Bottom” BG_IMAGE_ANIMATION = ”NEIE”] [VC_COLUMME COMLOLE_PADDING = "PERCHTROM_PADDING_PADDING" Kolom_padding_table ( Ding_posisie =”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self”

passiewe-inkomste-idees

5 Passiewe Inkomste Idees

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middel” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”donker” text_align=”border_” Geen ”row_border_radius_applies =” BG ”Overlay_Strength =” 0.3 ″ Gradient_Direction = ”Left_To_Right” Shape_Divider_Position = ”Bottom” BG_IMAGE_ANIMATION = ”NEIE”] [VC_COLUMME COMLOLE_PADDING = "PERCHTROM_PADDING_PADDING" Kolom_padding_table ( Ding_posisie =”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self”

Mobiele toepassingontwikkelingstendense van 2020

Mobiele toepassingontwikkelingstendense van 2020

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middel” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”donker” text_align=”border_” Geen ”row_border_radius_applies =” BG ”Overlay_Strength =” 0.3 ″ Gradient_Direction = ”Left_To_Right” Shape_Divider_Position = ”Bottom” BG_IMAGE_ANIMATION = ”NEIE”] [VC_COLUMME COMLOLE_PADDING = "PERCHTROM_PADDING_PADDING" Kolom_padding_table ( Ding_posisie =”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self”

Lente afslag

100 koepons
is beskikbaar tot 2 Mei

entoesias

-30%*

gebruik hierdie promosiekode:

Lente24H

ultra

-32%*

gebruik hierdie promosiekode:

Lente24U

Speletjies-toepassing

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

DIENSTE APP

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

Ecommerce

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

HERVERKOPER

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

entoesias

-30%*

gebruik hierdie promosiekode:

Lente24H

ultra

-32%*

gebruik hierdie promosiekode:

Lente24U

Speletjies-toepassing

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

DIENSTE APP

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

Ecommerce

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

HERVERKOPER

-35%*

gebruik hierdie promosiekode:

Spring24ESRG

* – Afslagpersentasie word bereken op grond van 'n jaarlikse intekeningafslag van 25% met bykomende afslag deur 'n platform.